Lidmaatschap en contributie

Ben je nieuw bij DSTV dan mag je “in totaal” 2 proeflessen volgen. Wil je lid worden van DSTV? 

Aanmelden

DSTV maakt gebruik van een digitaal aanmeldingsformulier. Gelieve bij voorkeur het digitale aanmeldingsformulier te gebruiken; dat scheelt de ledenadministratie veel werk. Dit digitale aanmeldingsformulier kan niet worden gebruikt voor het afmelden als lid van DSTV.

Naast een digitaal aanmeldingsformulier kent DSTV een papieren versie van het aanmeldingsformulier (die voorlopig nog beschikbaar blijft). Download deze hieronder en stuur deze zo spoedig mogelijk naar ledenadministratie@dstv-peize.nl of lever deze zo snel mogelijk in bij de trainer of trainster.


De voorwaarden waaronder je lid wordt, staan in de statuten. Een uittreksel met de belangrijkste voorwaarden kunt u hier bekijken.

Afmelden

Dit kan door een email te sturen naar ledenadministratie@dstv-peize.nl met vermelding van de volledige naam, adres en geboortedatum. Opzegging moet schriftelijk gebeuren vóór 1 juni (uiterlijk voor 1 juli) bij de ledenadministratie. Gebeurt dit niet dan blijft u lid en moet u ook voor het nieuwe seizoen contributie betalen.

Omdat de accommodaties voor het seizoen moeten worden vastgelegd en de contracten met de trainers worden afgesloten kan tussentijds opzeggen niet, met uitzondering van de volgende redenen:
– zwemles A en B;
– verhuizing buiten de gemeente;
– zwangerschap;
– op dokters advies;
– bij wijziging door het bestuur van de les die wordt gevolgd.

Let wel: Teruggave van de contributie over de periode voor de kennisgeving is niet mogelijk evenals de vaste lasten voor het lidmaatschap bij de KNGU.

Van een lid bij DSTV, of zijn vertegenwoordiger, wordt verwacht dat zij ook actief een bijdrage levert aan vrijwilligerstaken. De taken worden regelmatig door het bestuur bekend gemaakt.

Graag wijzigingen in adres, telefoonnummer en/of emailadres snel doorgeven aan de ledenadministratie, dit kan via e-mail naar de ledenadministratie.

Naast de voorwaarden voor het lidmaatschap kent DSTV ook een privacyreglement. Het privacyreglement kunt u hier inzien.

Contributie 2023-2024

ActiviteitTrainster/TrainerUren
Heren conditiegymPeter1:00185,00
Jumpers (springgroep)Anuschka/Joke1:00187,00
Kabouters (kleutergym )Stefano1:00187,00
KeepfitIlona1:00214,00
Loopgroep 1 & 2Harry/Eugen1:00104,00
Nijntje. ouder- en kindgymAukje1:00187,00
PilatesIlona1:00214,00
PilogaIlona1:00214,00
Streetdance 1Len0:45140,25
Streetdance 2Len1:00187,00
ToestelgymStefano1:00187,00
Yoga 1 & 2Ilona1:15267,50

Heeft u een laag inkomen, dan kan de gemeente Noordenveld meebetalen aan de kosten die u maakt voor (sport)clubs, lidmaatschappen, abonnementen, cursussen en andere activiteiten. Dit heet de meedoenregeling. U vraagt de meedoenregeling online aan via deze link naar de gemeente Noordenveld.